20% KORTING PER TICKET

A Chorus Line: koop kaarten en profiteer van 20% korting!

Hou je van musicals, dan is Broadway natuurlijk het absolute hoogtepunt voor je. Dus wat dacht je van een musical over Broadway? A Chorus Line is een prachtig verhaal over het epicentrum van de wereldwijde theaterwereld. Deze dansmusical staat garant voor zinderende choreografieën, indringende spelscènes en prachtige, wereldberoemde songs. Vanaf november 2016 te zien in de theaters!

Bestel nu je A Chorus Line kaarten bij de Musical & Theater Club van Flair. Bij ons krijg je maar liefst 20% korting op je tickets!
Tickets al vanaf € 20,-

Een musical over Broadway

A Chorus Line speelt zich af op een toneel in een Broadway theater waar een groep dansers auditie komt doen voor een rol. Het publiek krijgt een kijkje in hun levens en hun motieven om voor dit onzekere vak te kiezen. De muziek is gecomponeerd door Marvin Hamlisch, de teksten zijn van Edward Kleban. Al in 1975 ging hij op Broadway in première. En nu kun jij hem zien!

Hoofdrollen: Edwin Jonker en Bettina Holwerda

De grotendeels jonge en getalenteerde cast staat klaar om je in positieve zin te verrassen. Hoofdrollen zijn er voor Edwin Jonker (Zach), die de laatste jaren de ene na de andere mooie rol speelt en Bettina Holwerda (Sheila), ster uit musicals als Fame en Grease.

De recensies uit de media zijn lovend:

“Overtuigende dansshow als musical” – NRC
“Jong talent straalt” – Telegraaf
“Treffende verbinding met showwereld van nu” – Theaterkrant.nl
“Er wordt strak en steady gedanst en dat maakt indruk” – Trouw

Kaarten voor A Chorus Line met 20% korting!

Hou je van een gevarieerd avondje uit, dan is een musical daar perfect voor. Zeker als je ook nog eens voor een goede prijs in het theater zit. Daar helpen we je graag bij. Bestel nu je kaarten voor A Chorus Line bij de Musical & Theater Club van Flair en je krijgt maar liefst 20% korting! Gewoon een vijfde minder betalen voor een topmusical, dat wil jij toch ook?

Actie geldig voor alle voorstellingen t/m 09-04-2017

Speeldata:
5, 6 november Nieuwegein
24, 25 november Schiedam
13, 14 december Velsen
14 december IJmuiden
27, 28 december Almere
30 december Den Haag
18, 19 januari Venlo
20, 21 januari Almelo
23 februari Dordrecht
1, 2 maart Arnhem
3 maart Groningen
10, 11 maart Rijswijk
12 maart Uden
31 maart Rotterdam
29, 30 maart Roermond
8, 9 april Amsterdam

Cast: Edwin Jonker, Bettina Holwerda, Fleur Jagt, Leon de Graaf, Esmée Dekker e.a.

Actievoorwaarden: Maximaal 8 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor de voorstellingen t/m 9 april 2016 • Geldig voor alle rangen • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht