GRATIS RANG- UPGRADE

Kaartjes musical Hair met gratis rang-upgrade

De wereld van nu kan eigenlijk wel weer een beetje flowerpower en andere hippie-idealen gebruiken. De reprise van de wereldberoemde musical Hair had dan ook eigenlijk op geen beter moment kunnen komen. En om het feest helemaal compleet te maken hebben we ook nog eens een fantastische aanbieding voor je:

Bestel je kaartjes voor de musical Hair nu bij de Musical & Theater Club van Flair. Je krijgt dan van ons een gratis rang-upgrade!

Hair, waar ging het ook al weer over?

Hair is een van de oudste musicals van Broadway, dus we kunnen ons voorstellen dat je geheugen misschien even een kleine opfrisser nodig heeft. Hair is een musical over een groep hippies in New York. Die leven er lustig op los, met alle vrije seks en drugs die daarbij horen. Maar daarnaast strijden ze ook voor hun idealen, zoals gelijkheid, vrede en bescherming van de natuur.

Helemaal van deze tijd

Je ziet het al, de thema’s die Hair behandelt zijn na al die jaren nog even actueel. Hair is dan ook zeker geen ouderwetse musical, maar helemaal van deze tijd. Het is dan ook een welkom lichtpunt in onze huidige tijden, waarin we ook voor de nodige uitdagingen staan. Maar gelukkig is er altijd hoop, zoals je zelf zult voelen en beleven tijdens Hair de Musical.

Bestel nu je kaartjes voor de musical Hair

Je profiteert dan namelijk van onze exclusieve actie, waarbij je een gratis rang-upgrade ontvangt. Bestel je tickets voor de 1e rang, dan betaal je maar de prijs van de 2e rang. Je kunt ook kiezen voor stoelen op de 2e rang, die heb je al voor de prijs van een 3e-rangs plek. Goeie deal toch?

Locatie: DeLaMar Theater Amsterdam

Aanvang: 1e rang: vrijdag om 20:00 uur, zaterdag matinee om 15:00 uur, zaterdagavond om 20:00 uur, zondag 14:00 uur
2e rang: zaterdag om 15:00 uur, zaterdag avond om 20:00 uur, zondag om 16:00 uur

Cast: William Spaaij, Anouk Maas, Tommie Christiaan, Raffaëla Paton, Jeffrey Italiaander, Juneoer Mers, Lisanne Schut e.a.

Actievoorwaarden: Maximaal 8 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor de voorstellingen t/m 23 april 2017 • Geldig voor 1e en 2e rang • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

 

 

 

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht