€ 20,- KORTING PER TICKET

Nog éénmaal in Nederland! Jesus Christ Superstar met € 20,- korting per ticket

Krijg jij ook kippenvel van het meeslepende verhaal van Jezus? De mooiste uitvoering van Jesus Christ Superstar komt nog één keer naar Nederland! Laat je meevoeren in het verhaal van de gelijknamige film en prachtige songs als I don’t know how to love him, Superstar en Gethsemane. Prijs jezelf gelukkig, want je kunt nu met een fikse korting per ticket kaartjes bestellen via Flair. Boek je kaarten via de Musical & Theater Club van Flair en ontvang € 20,- korting per ticket!

Het ontroerende verhaal van Jezus

Dit is je laatste kans! Van 14 december tot en met 5 februari is Ted Neeley voor het laatst in Nederland te zien in Jesus Christ Superstar. Deze musical is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973 waarin Ted Neeley al de rol van Jezus vertolkt. En dat doe hij nu op 73-jarige leeftijd nog steeds! Het verhaal gaat over de laatste week van het leven van Jezus gezien door de ogen van zijn vriend (en verrader!) Judas. Het is een weergaloze voorstelling die wordt ondersteund door de meeslepende songs van Andrew Lloyd Webber en de aangrijpende teksten van Tim Rice.

Voor de laatste keer in Nederland!

De wereldberoemde rockopera Jesus Christ Superstar komt eind dit jaar voor de laatste keer naar Nederland. In 2015 was hij hier al eerder te zien en de voorstelling verkocht toen avond na avond uit. Het publiek was toen zo enthousiast dat Ted Neeley graag nog eens terug wilde komen. Daarom is de spectaculaire en hartveroverende musical vanaf december nogmaals te zien in Nederland. Samen met Flair kun je deze voorstelling extra voordelig bezoeken, we geven namelijk maar liefst € 20,- korting per ticket op je kaartjes. Nog éénmaal kun je erbij zijn. Een ervaring om nooit te vergeten en een unieke kans om Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien!

Ga naar Jesus Christ Superstar met € 20,- korting per ticket

Heb jij zin om te gaan genieten van deze schitterende voorstelling? Jesus Christ Superstar is van december tot en met februari te zien in de Heineken Music Hall in Amsterdam, het World Forum Theater in Den Haag en het RAI Theater in Amsterdam. Flair zorgt dat jij de mooiste plekken krijgt en geeft € 20,- korting per ticket op je tickets.

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0266.

Locatie: Heineken Music Hall Amsterdam, World Forum Theater Den Haag en RAI Theater Amsterdam.

Datum:
14 t/m 17 december in Heineken Music Hall Amsterdam
20 december t/m 8 januari 2017 in World Forum Theater Den Haag
31 januari t/m 5 februari in RAI Theater Amsterdam

Aanvang: 14.00 of 20:00 uur.

Duur: ± 3 uur, incl. pauze.

Cast: Ted Neeley (binnenkort wordt de volledige cast bekend gemaakt)

Voorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering. • Deze actie is geldig voor alle voorstellingen voor 1e, 2e en 3e rang • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van voorstelling. • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen. • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht