€ 22,- KORTING PER TICKET

Kaartjes musical Jesus Christ Superstar: de allerlaatste shows!

Na tienduizenden lyrische bezoekers in Nederland, gaat Jesus Christ Superstar met Ted Neeley nu echt stoppen. Op 5, 6 en 7 mei 2017 is The Grand Final en daarna valt het doek voor deze succesvolle, wereldberoemde rockopera. Jesus Christ Superstar is volgens kenners zo spectaculair dat je met kippenvel in je stoel zit.

Bestel nu je kaartjes voor de musical Jesus Christ Superstar via de Flair Musical & Theater Club en krijg maar liefst 22 euro korting per kaart!

Over Jesus Christ Superstar de Musical

Het Rotterdamse Ahoy krijgt voor deze grote finale een indrukwekkend decor gebaseerd op de wereldberoemde Arena di Verona. Met een groot live orkest doet de cast een weergaloze vertolking van deze grootse rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice.

Het verhaal over de laatste week van het leven van Jezus spreekt nog altijd tot de verbeelding en de musical heeft in Nederland tienduizenden bezoekers naar het theater getrokken. Naast hoofdrolspeler Ted Neeley staan er voor The Grand Final in Ahoy een aantal speciale gasten op het programma.

Ted Neeley in de hoofdrol

Hoofdrolspeler Ted Neeley komt je misschien wel bekend voor. Deze Amerikaanse acteur speelde namelijk ook de hoofdrol in de beroemde verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973. Deze film werd genomineerd voor een Oscar en Neeley kreeg in 1974 een nominatie voor een Golden Globe Award voor zijn vertolking van Jezus.

Bestel nu je kaartjes voor de musical Jesus Christ Superstar!

Tienduizenden bezoekers gingen je voor, deze voorstelling wil je echt niet missen. Via de Flair Musical & Theater Club krijg je bovendien een aantrekkelijke korting van 22 euro per kaartje. Daarmee bestel je al kaarten vanaf € 27,-. Bovendien krijg je bij aankoop van 2 kaartjes als extraatje 50% korting op het programmaboek. Bestel je kaartjes voor de musical Jesus Christ Superstar vandaag nog!

Data: 5, 6 , 7 mei 2017

Locatie: AHOY Rotterdam

Aanbieding: € 22,- korting per kaart. Kaarten verkrijgbaar vanaf 27 euro (afhankelijk van de gekozen rang).

Extra: bij aankoop van 2 kaarten ontvang je 50% korting op het programmaboek exclusief verkrijgbaar bij de merchandising balie.

Actievoorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor de voorstellingen van mei 2017 • Het programmaboek is exclusief verkrijgbaar bij de merchandising balie, op vertoon van de 2 kaarten ontvangt u de korting • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht