TICKETS VANAF € 53,-
KANS OP KURHAUS ARRANGE- MENT

Het Circustheater vormt het decor voor The Lion King!

De dagen worden langer en het weer kouder. De hoogste tijd dus om plannen te maken voor het najaar en de winter! Wij hebben in ieder geval alvast een musical voor je uitgezocht waar je het gegarandeerd warm van krijgt. The Lion King keert namelijk dit jaar terug naar Nederland en is vanaf oktober 2016 te zien in het Circustheater in Scheveningen. En of het nu het magische verhaal is, de indrukwekkende decors, de prachtige kostuums of de populaire songs van Elton John en Tim Rice … een ding is zeker: deze musical blijft je nog lang bij!

Boek nu je musical tickets voor Disney’s The Lion King en maak kans op een van de 10 hotelarrangementen in het Kurhaus. 

Het verhaal van The Lion King

Afrika ontwaakt. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren om het pasgeboren leeuwenwelpje Simba te verwelkomen. Een nieuw leven, een nieuwe koning is geboren. Maar alle rust wordt wreed verstoord als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de jungle in en beleeft daar volop avonturen met zijn nieuwe vrienden Timon en Pumbaa, om uiteindelijk als volwassen leeuw terug te keren naar huis en zijn rechtmatige plaats op de troon op te eisen.

Gaia Aikman en Naidjim Severina in de hoofdrol

De hoofdrollen in deze magische musical worden vertolkt door Gaia Aikman en Naidjim Severina. Gaia was in 2004 en 2005 al te zien in het Circustheater en wel als kleine Nala in Disney’s The Lion King. Ook is ze bekend van haar deelname aan The Voice of Holland en de musical The Bodyguard. Naidjim speelt Simba en was eerder onder andere te zien in de musical JEANS.

Maak kans op een van de 10 hotelarrangementen in het Kurhaus!

De musical Disney’s The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Boek nu je musical tickets en maak de hele maand januari kans op een van de 10 hotelarrangementen in het Kurhaus. Het arrangement bestaat uit:

  • 1 nacht verblijf in een luxe superior kamer met zeezicht
  • inclusief ontbijt
  • inclusief gebruik van de minibar
  • toegang tot de vernieuwde wellness Kurhaus Spa & Beauty

Ervaar de luxe van Grand Hotel Amrâth Kurhaus
Er gaat weinig boven wakker worden aan het strand. De frisse wind, het geluid van de golven en de zilte geur van de zee vindt iedereen heerlijk. Maak nu kans op een van de hotelarrangementen. Na de voorstelling overnacht u in een prachtige kamer met uitzicht op zee, de volgende dag krijgt u een heerlijk ontbijt in restaurant Waves at the Kurhaus. Daarna kunt u ontspannen in Kurhaus Spa & Beauty. Geniet van het zwembad met buitenterras dat uitkijkt op de Noordzee, de Finse sauna, infrarood-warmtecabine, het stoombad en de neveldouche.

Boek dus nu je musical tickets voor Disney’s The Lion King en maak kans op een van de 10 hotelarrangementen in het Kurhaus om jouw avondje uit pas echt compleet te maken!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0266

Locatie: AFAS Circustheater Scheveningen

Aanvang:  Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag om 20:00 uur, zaterdag om 15.00 en 19.30 uur, zondag om 12.00 en 16.00 uur.

Cast: Naidjim Severina, Gaia Aikman en vele anderen

Actievoorwaarden: Maximaal 8 kaarten per reservering • Geldig voor voorstellingen t/m augustus 2017 • Geldig voor zowel rang 1 als rang 2 • Iedereen die kaarten aanschaft in de periode van 27 december 2016 t/m  31 januari 2017 voor voorstellingen t/m augustus 2017 maakt kans op een van de 10 hotelarrangementen voor 2 personen op de dag van de voorstelling • Winnaars worden willekeurig geselecteerd • Er zal per mail of telefonisch contact worden opgenomen met de winnaars  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht