20% KORTING PER TICKET

Powervrouwen met korting: 20% voordeel!

De Powervrouwen stonden al twee keer met groot succes in het theater. Na hun vorige revues zijn ze terug met een gloednieuwe voorstelling, die nóg gekker en schaamtelozer zal zijn! Een perfecte avond uit voor jou en je vriendinnen dus, helemaal dankzij onze exclusieve aanbieding:

Bestel nu je kaarten voor Powervrouwen met korting. Bij onze Musical & Theater Club bespaar je 20% op elk kaartje! Je kunt al kaarten bestellen vanaf € 19,-. 

De Powervrouwen zeggen waar het op staat!

Powervrouwen is een dolkomische voorstelling vol liedjes en sketches over vrouwenonderwerpen. Van dagelijkse kinderzorgen tot carrièrekwesties en van seks en minnaars tot zwanger zijn en ouder worden. Ruimte voor gevoelige onderwerpen is er ook, maar zelfspot en humor staan continu voorop.

Wie zijn de Powervrouwen?

De cast van de Powervrouwen bestaat uit:

  • Pamela Teves (Onderweg naar Morgen)
  • Cystine Carreon (Gooische Vrouwen, Pluk van de Petteflet)
  • Lieneke Le Roux (De Hoofdprijs, Brozer)
  • Mylène d’Anjou (Ciske de Rat, Grease)
  • Caitlin Baank
  • Willemien Slot

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Wim Veenhof, die catchy popsongs speelt waarop de dames naar hartenlust zullen zingen en dansen.

Lovende recensies

De vorige twee voorstellingen van de Powervrouwen werden al laaiend enthousiast ontvangen.  Niet alleen door het publiek, maar ook door de pers. Hieronder een greep uit de lovende recensies van deze nieuwe voorstelling:

“Een veelzijdige, vermakelijke avond vol zelfspot en herkenning” De Telegraaf

“Deze zes heerlijk hysterische actrices zorgen voor een zeer vermakelijke avond” **** Cabaret.nl

“De kracht die de vrouwen uitstralen, spat van het podium” **** Theaterparadijs

“Hilarische voorstelling” <3 <3 <3 <3 (vier hartjes) I Love Theater

“Ga dit zeker zien!” Musical Nieuws

“Een onvergetelijke ladies night” Musical Sites

“Een heerlijke wervelwind aan gekkigheid” Musical Vibes

“Een onophoudelijke stroom aan hilarische sketches” Het Theaterplein

Bestel je tickets voor Powervrouwen met korting!

Je zult ondertussen al wel begrepen hebben dat je met Powervrouwen een fantastische avond gaat beleven. Om ervoor te zorgen dat je na de voorstelling ook nog gezellig met je vriendinnen een drankje kunt doen, hebben we een mooie aanbieding voor je.

Bij onze Musical & Theater Club bestel je namelijk je kaarten voor Powervrouwen met korting! Dat betekent 20% voordeel per ticket, waardoor je mooi geld overhoudt om daarna nog even met z’n allen op stap te gaan!

Locatie: Verschillende theaters door heel Nederland

Data: 24 februari t/m 3 juni 2017

Cast: Pamela Teves, Lieneke Le Roux, Mylène d’Anjou, Cystine Carreon, Caitlin Baank, Willemien Slot

Actievoorwaarden: Maximaal 8 kaarten per reservering • Geldig voor 1e rang • De actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de dag van de voorstelling • De korting wordt automatisch verwerkt • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht