GRATIS RANG- UPGRADE

Toneelstuk Slippers met Plien & Bianca: nu met gratis upgrade!

Goed nieuws voor de fans van het komische duo Plien en Bianca, want de dames zijn in 2017 met een nieuwe voorstelling in het DeLaMar Theater in Amsterdam te zien. Samen met het cabaretduo Droog Brood spelen ze het klassieke komische toneelstuk Slippers.

Kom ook naar het toneelstuk Slippers met Plien en Bianca! Als je nu je tickets bestelt bij onze Musical & Theater Club ontvang je zelfs gratis een rang-upgrade!

Over de voorstelling Slippers

Slippers is de Nederlandse titel van het wereldberoemde toneelstuk Relatively Speaking van Alan Ayckbourn. Het werd voor het eerst in 1965 opgevoerd en gaat over twee stelletjes in Londen. Het meisje van het jonge stel gaat vreemd met de man van het oudere stel, met allerlei gecompliceerde maar vooral ook komische situaties tot gevolg. Een paar slippers speelt daarbij een verrassende sleutelrol.

Met Plien & Bianca en Droog Brood

Bianca Krijgsman speelt de rol van Ginny, de jonge vrouw die vreemdgaat met haar baas (Bas Hoeflaak). Ze wil eigenlijk een punt achter deze geheime relatie zetten, totdat haar vriend Greg (Peter van de Witte) een paar slippers onder het bed vindt.

Ook vindt hij een briefje met een adres, waarvan Ginny verzint dat het van haar ouders is. Het brengt Greg op het idee om zo stiekem naar haar ouders te gaan om hen om Ginny’s hand te vragen. Dat moet natuurlijk wel misgaan…

Lovende recensies zorgen voor extra voorstellingen Slippers

“Onweerstaanbaar” – NRC ****

“Dolkomisch en verrukkelijk” – Algemeen Dagblad ****

“Onbekommerd lachen” – Scenes ****

“Hysterisch grappig” – De Telegraaf

“Een feestje” – Noord-Hollands Dagblad

Mede door de lovende recensies zijn er extra voorstellingen in het DeLaMar theater namelijk tot en met 7 juni 2017.

Gratis rang-upgrade bij toneelstuk Slippers

Het toneelstuk Slippers met Plien & Bianca en Droog Brood belooft een fantastisch avondje uit, waarbij je lachspieren het zwaar te verduren zullen krijgen. De pret wordt nog groter, want we hebben een exclusieve aanbieding voor je. Als je nu via onze Musical & Theater Club tickets bestelt, krijg je van ons helemaal gratis een upgrade naar een betere rang!

Data: 13 april t/m 7 juni 2017

Locatie: DeLaMar Theater Amsterdam

Actievoorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Geldig voor alle rangen • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht