TICKETS VANAF € 53,-
DINER- ARRANGEMENT € 16,50

Kaarten voor Disney’s The Lion King in het AFAS Circustheater

Met ruim 80 miljoen bezoeker wereldwijd, 70 internationale awards en 27 producties over de hele wereld, is Disney’s The Lion King een van de populairste musicals ooit.

Lees meer

En deze geweldige productie is  terug in het Circustheater in Scheveningen, een van Nederlands mooiste theaters!

Bestel nu je kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub en boek er vrijblijvend een burger keuzemenu bij in restaurant Le Cirque. Je krijgt dan van ons een gratis kopje koffie of thee na. Dit maakt je avondje uit pas echt compleet! 

Het verhaal van The Lion King

Afrika ontwaakt. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren om het pasgeboren leeuwenwelpje Simba te verwelkomen. Een nieuw leven, een nieuwe koning is geboren. Maar alle rust wordt wreed verstoord als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de jungle in en beleeft daar volop avonturen met zijn nieuwe vrienden Timon en Pumbaa, om uiteindelijk als volwassen leeuw terug te keren naar huis en zijn rechtmatige plaats op de troon op te eisen.

Gaia Aikman en Naidjim Severina in de hoofdrol

De hoofdrollen in deze magische musical worden vertolkt door Gaia Aikman en Naidjim Severina. Gaia was in 2004 en 2005 al te zien in het Circustheater en wel als kleine Nala in Disney’s The Lion King. Ook is ze bekend van haar deelname aan The Voice of Holland en de musical The Bodyguard. Naidjim speelt Simba en was eerder onder andere te zien in de musical JEANS.

Naar keuze: burgermenu in Le Cirque voor maar € 16,50

Ontspannen genieten en zonder haast op tijd voor de voorstelling. Le Cirque, gelegen op het Circusplein in het AFAS Circustheater, is de perfecte locatie om voor de musical te dineren.

Het menu biedt de keuze uit 3 heerlijke burgers met huisgemaakte friet:

  • Beefburger met zuidafrikaanse BBQ saus, ui, augurk en spek – op een harde witte bol
  • Zalmburger met grove ravigottesaus, knapperige frisée sla, ui en tomaat – op een brioche bol
  • Kikkererwt/quinoaburger (v) met tomatenchutney en gegrilde little gem sla – op een donkere bol
  • Koffie of thee na

Je kunt het menu vrijblijvend bijboeken voor maar € 16,50 p.p.

Boek dus nu kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en boek een diner-arrangement in Le Cirque erbij voor een compleet avondje uit!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0266.

 

Lees minder
Bestel Kaarten